Varausehdot

Kun varaus on viety loppuun, vahvistettu ja maksettu, sitä ei voi enää muuttaa, peruuttaa eikä maksua voida enää palauttaa. Kun varauksesi on viety loppuun, suosittelemme tulostamaan siitä kopion. Lähetämme varausvahvistuksen myös sähköpostitse.

Liput

Liput Manchester Unitedin and Manchester Cityn liput tulee lunastaa tieytystä hotellista Manchesterissa ennen ottelua. Liput voi noutaa ottelupäivänä hotellin aulasta tai ovivahdilta klo 11 alkaen. Osoite sekä aukioloajat lipun noutoa varten on merkitty selkeästi lippuun, joka lähetetään sähköpostiisi tai voit lukea tiedot "OTA YHTEYTTÄ"-sivulta klikkaamalla OTA YHTETYTTÄ. Lippuja ei voida missään tilanteessa toimittaa hotellillesi Manchesterissa.!

Ottelupäivä

Ottelun päivä ja aika vahvistetaan 5-9 päivää ennen ottelua. Viikonlopun ottelut pelataan lauantaina tai sunnuntaina ja viikko-ottelut pelataan tiistaina tai keskiviikkona. Ottelun aloitusaika ilmoitetaan 4-9 päivää ennen ottelua, mutta alkaa yleensä klo 15 ja 22 välillä. Päivät ja alkuajat voit tarkistaa etukäteen kunkin joukkueen nettisivuilta. Madridin ottelulippuja ei voi palauttaa tai peruuttaa. Emme ilmoita asiakkaille suoraan vahvistettuja ottelupäiviä tai aikoja, mutta päivitämme tiedot nettisivuillemme niin pian kuin saamme tiedon.

Istumapaikat

Istumapaikat varataan aina kotijoukkueen aitiosta, neutraalilta alueelta. Vierasjoukkueen logoilla tai väreillä varusteltujen asusteiden tai vaatteiden käyttäminen sekä vierasjoukkueen kannustaminen on kiellettyä. Mikäli kieltäydyt noudattamasta näitä sääntöjä, sisäänpääsysi stadionille voidaan evätä tai sinut voidaan poistaa kesken ottelun. Lisätietoja istumapaikoista voit lukea KYSYMYKSET-sivulta. Istumapaikat jaotellaan yleisesti 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 jne. Voimme kuitenkin taata, ettet joudu istumaan yksin. Mikäli ryhmänne joudutaan jakamaan, agentimme yrittää parhaansa mukaan järjestää istumapaikat samasta aitiosta. Ryhmiä ei jouduta usein erottamaan, mutta näin saatetaan joutua tekemään muutaman kerran kaudessa

Kysymykset

Mikäli haluatte lukea lisää ehdoistamme tai jos sinulla on kysyttävää, suosittelemme lukemaan Kysymykset-osion.FAQ.

Hinnat

Hintamme sisältävät kerhon, agentimme sekä omat varausmaksumme. Käyttämämme agentit ovat kerhojen virallisia agentteja ja kaikki hinnat ovat hyväksytty ja vahvistettu agenttien toimesta. Voit lukea hinnoista lisää Kysymykset-osion alta.FAQ

Suorittamalla varauksen loppuun hyväksyt myös yllä mainitut ehdot ja säännöt.

Varausehdot, JalkapalloEnglanti.fi

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori