Tietoa JalkapalloEnglanti.fi:sta

JalkapalloEnglanti.fi on sivusto, jonka päämääränä on auttaa ihmisiä löytämään tietoa jalkapallosta ja varaamaan lippuja Manchesterin ja Liverpoolin ympäristössä tapahtuviin jalkapallo-otteluihin helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Tietoa Manchester Unitedista:

Manchester Unitedin jalkapallokerho perustettiin vuonna 1878 nimellä Newton Heath L & YR FC. Tänä päivänä on selvää, että Manchester United on yksi maailman vahvimmista ja suosituimmista seuroista yli 330 miljoonalla kannustajalla. Seura on Englannin menestyksekkäin jalkapalloseura voittohistoriansa ansiosta. Seura on voittanut yli 20 päätitteliä sitten marraskuun 1986, kun Alex Ferguson aloitti seuran puikoissa. Hän jätti seuran 2012-13 kauden päättyessä. Manchester United on voittanut Englannin mestaruuden yli 19 kertaa perustamisensa jälkeen ja vuonna 1999 seura voitti "The Treblen". Moni kuuluisuus on pelannut Manchester Unitedin riveissä, kuten Roy Keane, Eric Cantona, Bryan Robson, Christiano Ronaldo, Bobby Charlton, George Best, David Beckham ja Peter Schmeichel. On aina hienoa nähdä Manu pelaamassa Old Traffordilla.

Tietoa Manchester Citystä:

Manchester City F.C on perinteisesi nähty ns. "pienenä" Manchesterin palloseura ja se perustettiin vuonna 1880 nimellä West Gordon. Manchester City on voittanut British Champioshipin kolme kertaa, FA Cupin neljä kertaa ja UEFA Cupin kerran, mikä todistaa, ettei se loppujen lopuksi olekaan niin pieni seura. Eikä ole ollut ainakaan vuoden 2008 jälkeen, jolloin ryhmä sheikkejä Keski-Idästä osti seuran. Tällä hetkellä seuraa tukee "Abu Dhabi United Group" ja seuran uskotaan olevan yli 150 miljardin dollarin arvoinen ja näin ollen yksi maailman rikkaimpia jalkapalloseuroja! Tämä tulee hyvin esiin jos katsotaan esimerkiksi seuran vuoden 2008 pelaajahankintoja, joihin kuuluivat mm. Robinho, Craig Bellamy, Roque Santa Cruz, Carlos Tevez, Emmanuel Adebayor ja Kolo Touré. Manchester Cityllä on valoisa tulevaisuus ja voi olla, että se nousee lähitulevaisuudessa Englannin ja Euroopan liigakärkeen. Voimme siis odottaa mielenkiinoisia Manchester Cityn otteluita kauniilla Manchester Cityn Stadionilla.

Tietoa Liverpool FC:stä:

.

Tietoa Everton FC:stä:

.

Manchester Unitedin, Manchester Cityn, Liverpoolin ja Evertonin lisäksi, voit ostaa lippuja myös Blackburn Roversin, Aston Villan, Stoken, Leeds Unitedin ja Boltonin otteluihin. Kaikki nämä palloseurat ovat Manchesterin ja Liverpoolin läheisyydessä.

Tietoa JalkapalloEnglanti.fi:sta

 

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti
Ostoskori