Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Tietoa JalkapalloEnglanti.fi:sta

JalkapalloEnglanti.fi on Ruotsalaisomisteinen yritys, jolla on toimistoja Tanskassa, Ruotsissa, Barcelonassa ja puhelinkeskus Lontoossa. Tavoitteemme on auttaa sinua, joka pidät jalkapallosta, löytämään tietoa jalkapallosta ja varaamaan lippuja Manchesterin ja Liverpoolin ympäristön otteluihin nopeasti, helposti ja turvallisesti. Hyvien tarjousten ja Englannin kontaktiemme ansiosta voimme aina tarjota parhaimmat istumapaikat haluamastasi aitiosta etkä joudu istumaan yksin. Hintamme ovat hyvät ja vertailukelpoiset myös "isoihin" matseihin, jotka myydään loppuun nopeasti. Asiakkaanamme voit säästää lippujen hinnoissa, ostaa lippusi turvalliselta sivustolta ja voit olla varma, että jalkapallokokemuksesi ylittää odotuksesi.

Intohimon ja kiinnostuksen siivittämä bisnes

Mies JalkapalloEnglanti.fi:in takana on Marcus Moeschlin, jolla on intohimoinen suhde jalkapalloon, musikaaleihin, konsertteihin, nähtävyyksiin ja muihin tapahtumiin. Marcus järjesti matkoja rokkikonsertteihin ympäri Ruotsia jo 18-vuotiaana. Hän on aina urallaan keskittynyt tarjoamaan ihmisille upeaita tapahtumia ja kansainvälisiä kokemuksia kilpailukykyisillä hinnoilla, eikä vähiten Marcuksen omistaessa Ruotsin Box Officen. Marcus on myös yksi muutamista tapahtumajärjestäjien digitaalisista pioneereistä, sillä hän auttoi luomaan Global Ticketin, ainutlaatuisen verkoston, jossa 22 maata myivät elektronisia tapahtumalippuja keskenään jo 1990-luvun alussa. Tuolloin kilpailijat käyttivät vielä vanhanaikaista faksia, telexiä ja puhelimia. Marcus palkittiin parhaasta vienti-ideasta "The Queen´s Award" -palkinnolla vuonna 1992 pioneerisesta työstään Global Ticketissä

Tanskan toimistosta Kööpenhamissa löydät Herra Kim Harbersin ja Neiti Lene Aagesen. Kim, kuten Marcuskin, on intohimoinen tapahtumien järjestämisestä ympäri maailmaa ja keskittyy eniten musikaaleihin ja urheiluun. Kimin ura lipunmyynnin parissa alkoi vuonna 1996, kun hänet palkattiin ARTE Udlandiin, yhteen Global Ticketsin yrityksistä. Kim toimi maajohtajana Tanskassa sekä pohjoismaiden johtajana useita vuosia. Lene Aagesen oli ARTE Udlandin ensimmäinen työntekijä, kun sen kansainvälinen lipunmyyntitoimisto perustettiin yli 30 vuotta sitten! Hän oli siten ensimmäinen osaaja Tanskassa, jolla oli kokemusta kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnistä ja Lene on ollut yrityksessä siitä saakka. Hänen tietotaitonsa kansainvälisestä tapahtumalipunmyynnistä on ainutlaatuinen.

Lyhyesti sanottuna JalkapalloEnglanti.fi:n takana on siis paljon osaamista ja kokemusta, toimistot Ruotsissa, Tanskanssa, Barcelonassa ja puhelinkeskus Lontoossa, jotka yhdessä tekevät JalkapalloEnglanti.fi:sta paikallisen yrityksen kansainvälisellä verkostolla ja kunnianhimolla.

JalkapalloEnglanti.fi:in omistaa Ticmate

Marcus Moeschlinsin pääyritys Ticmate on ollut toiminnassa vasta vuodesta 2006, mutta onkin kukoistanut alusta alkaen.Ticmaten visio on olla Euroopan johtava lipunmyyjä kansainvälisiin tapahtumiin ja matkoihin. Ticmaten ensimmäiset musikaalisivut LondonMusikaler.se LondonMusikaler.se perustettiin osana tätä strategiaa. Nykyään voit löytää LondonMusikaler.se -sivuston kymmenellä eri kielellä yli kymmenessä maassa. LontoonMusikaalit.fi-sivusto on yksi näistä. JalkapalloEnglanti.fi on Ticmaten ensimmäinen jalkapallomatseihin lippuja myyvä sivusto. Ideana on, että Ticmate laajentaa jalkapallosivustojaan viidelletoista kielelle ja myymään lippuja muuallekin, kuin Manchesterin ja Liverpoolin ympäristöön. Siksi Ticmate onkin perustanut myös seuraavat sivut: LLontoonJalkapallo.fi, BarcelonaJalkapallo.fi, ItalianJalkapallo.fi ja MadridJalkapallo.fi vuonna 2009. Yrityksen hallituksessa istuu Marcus Moeschlin lisäksi myös Ole Oftedal sekä Jan Friedman. Oftedalilla ja Friedmanilla on molemmilla vuosien kokemus yritysten johdosta ja ovat alan muissakin johtokunnissa, kuten matkustuksen ja median.